استفاده ۲۸ میلیون نفر از نظام ارجاع روستایی

استفاده  ۲۸ میلیون نفر از نظام ارجاع روستایی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران امشب ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در برنامه صف اول شبکه خبر گفت: مشکلات اقتصادی همیشه وجود دارد اما سعی ما بر این است که مدیریت منابع صورت گیرد تا به مردم در حوزه‌های سلامت، مشکلات زیادی وارد نشود و خدمت با کیفیتی به افراد بیمه شده ارائه شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: گاهی اوقات مردم مجبور هستند به دلیل شلوغی در بخش‌های دولتی به بخش‌های خصوصی مراجعه کنند، در این حوزه ضعف وجود دارد و باید خرید خدمت مناسبی برای بیمه‌ها صورت بگیرد واین امر مستلزم وجود منابع کافی است.

وی ادامه داد: بر اساس نظارت و پایشی که انجام می‌شود خدمات در بخش‌های جراحی و داخلی و سایر اموری که در بخش‌های دانشگاهی انجام می‌شود مناسب است اما ممکن است در نحوه ارائه ضعف‌هایی وجود داشته باشد اما در مجموع خدماتی که در دانشگاه‌ها ارائه می‌شود مثبت است.

ناصحی گفت: با وجود اینکه در سال‌های گذشته مراکز ناباروری در کشور وجود نداشت اما امروز تمامی دانشگاه‌ها مراکز ناباروری دارند، اتاق عمل‌ها توسعه پیدا کردند و بیمارستان‌ها مجهز شدند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: بنابراین ما پسرفت در ارائه خدمات نداریم و خوشبختانه با نیروهای متعهد و متخصصی که در حوزه پزشکی داریم رو به پیشرفت هستیم.

وی افزود: نسخه الکترونیک، گام اصلی و مهمی برای الکترونیکی کردن نظام ارائه خدمت در حوزه سلامت است چرا که باید به روز و بر خط باشد تامردم بعد از ویزیت شدن بتوانند خدمات خودشان را دریافت کنند.

ناصحی تصریح کرد: امروز ما می‌توانیم خدماتی که مربوط به حوزه پزشکی باشد را وارد این سامانه برخط کنیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: مسئول پرونده سلامت، بیمه‌ها نیستند به نحوی که در قانون اشاره شده است باید با محوریت وزارت بهداشت انجام شود.

وی ادامه داد: این برنامه به قدری وسیع است که زمان می‌برد تا ما بتوانیم به آنها ملحق بشویم ما حتی جداگانه این بستر را فراهم کردیم تا بتوانیم پرونده پزشکی برای بیمه شدگان خودمان داشته باشیم اما جداگانه کار کردن ممکن است اختلالاتی را برای جمع‌بندی مباحث به وجود بیاورد.

ناصحی گفت: در قانون آمده است که اگر این وظیفه را وزارت بهداشت انجام نداد، بیمه‌های پایه می‌توانند این وظیفه و مسئولیت را بر عهده بگیرند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: این برنامه بسیار برنامه جامع و کاملی است که تمامی حوزه‌های سلامت را در بر می‌گیرد و صرف پرونده پزشکی، نسخه و ویزیت بیمارستانی نیست حتی به سلامت اجتماعی هم در آن نهفته شده است.

وی تصریح کرد: پرونده الکترونیک سلامت بیشتر در بحث سلامت فردی است اما در بحث مدیریت منابع و هزینه‌ها هم می‌تواند اثرگذار باشد، چرا که فردی که آزمایش یا تصویربرداری را روز گذشته انجام داده است با مراجعه به مرکز بعدی این آزمایش، دیگر درخواست نخواهد شد.

ناصحی گفت: در حدود ۱۲ سال قبل سطح یک نظام ارجاع انجام شد، اما به دلیل نگاهی که دولت بعدی در حوزه ساماندهی نظام سلامت داشت این اتفاق متوقف شد و در همان سطح باقی ماند.

وی ادامه داد: امروز حدود ۲۸ میلیون نفر از نظام ارجاع روستایی استفاده می‌کنند اما باید این جامعیت داشته باشد.

ناصحی افزود: در برخی از شهرهای کشور و در سطوحی که فوق تخصصی هستند و یا شرایطی دارند که به این مسائل الکترونیکی آشنا نیستند هنوز نسخه کاغذی در آنها جریان دارد و این ظلم به مردم است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در تهران همچنان درصدی از پزشکان قراردادی با بیمه ندارند.

وی ادامه داد: ما در نسخه بیمه سلامت این قابلیت را گذاشتیم که بیمه پایه دیگری هم در نسخه ما نوشته شود اما این یک طرفه است و بیمه‌های دیگر آمادگی لازم برای این کار را ندارند.

ادامه دارد…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *