نوزادکُشی؛ وحشیانه ترین جنایت این روزهای «صهیونیست‌ها» +فیلم

نوزادکُشی؛  وحشیانه ترین جنایت این روزهای «صهیونیست‌ها» +فیلم

گروه سلامت خبرگزاری فارس – محمد رضازاده : حالا نزدیک ۴۰ روز از تجاوز اسرائیلی‌ها به غزه می‌گذرد، نه جایی برای فرار هست نه پناهگاهی. مناطقی که ارتش اسرائیل قبلا آنها را امن اعلام کرده بود هم بمباران می‌شوند. نه مراکز سازمان ملل، نه مدارس و نه بیمارستان‌ها هیچ کدام از بمباران وحشیانه در امان نیستند. نه امدادگران و نه پرستاران ، نه خبرنگاران و نه دانش آموزان هیچ کس مستنثی نیست؛ تا کنون بیش از ۱۱۲۰۰ نفر در غزه به دست این رژیم سفاک شهید شده‌اند که در میان آنها زن و کودک، پیر و جوان و هر قشری دیده می‌شوند ولی مشاهده فیلم‌ها و تصاویری که از آن زندان اجباری منتشر نشان می‌دهد که عشق به فلسطین و سرزمینشان آنها را همچنان سرپا نگه داشته و امید به زندگی و پیروزی حتی زیر بمباران شبانه روزی هم رنگ نباخته است.

هر جنایتی که توانسته‌اند در این منطقه انجام داده‌اند و به این فکر می‌کنند که در سکوت کشورهای غربی و چشم بستن نهادهای بین‌المللی بر این جنایات هم اکنون بهترین فرصت برای آنهاست تا مردم غزه بیشتر و بیشتر به خاک و خون بکشند. گویی آنها برای این روز، لحظه شماری می کردند. از توصیف مردم غزه به عنوان حیوانات بشری تا تهدید به انداختن بمب اتمی بر سر ۲ میلیون نفر اهالی غزه همه نشانه‌هایی از این احساس خطرناک هستند. احساسی که در چهارهفته اخیر تبدیل به بمب و موشک شده و جای جای غزه فرود می آیند تا بتوانند جمع بیشتری را بکشند.

قتل عام آدم‌ها حالا از مرد و زن و کودکان به نوزادن معصوم رسید و نوزادان به جدیدترین هدف جنایت‌های بی‌سابقه رژیم صهیونیستی تبدیل شده‌اند. این در حالی است که زایشگاه‌ها، بخش‌های زنان و زایمان و کودکان بیمارستان‌های غزه، جنایت‌های بی‌سابقه رژیم صهیونیستی را در یک ماه گذشته شاهد بوده و از آن رنج برده‌اند.

وخامت اوضاع به حدی است که صدای مدیر اجرایی یونیسف، بزرگ‌ترین نهاد بین‌المللی در حوزه کودکان نیز بلند شد و چند روز پیش هشدار داد که گزارش‌ها از مرگ نوزادان در بیمارستان الشفا، بزرگ‌ترین مجتمع بیمارستانی شمال غزه که در آستانه تعطیلی است، نگرانی عمیقی را ایجاد می‌کند. به گفته وی، نوزادان بیمارستان «القدس» غزه نیز از کم‌آبی ناشی از تمام شدن شیر رنج می‌برند.

* آب، اکسیژن، سوخت و همه چیز تمام شده است

«محمد ابوسلمیه»، مدیر بیمارستان «الشفا»، در این زمینه گفته است، ما با صلیب سرخ تماس گرفتیم و به آن‌ها اطلاع دادیم که آب، اکسیژن، سوخت و همه چیز تمام شده است؛ نوزادان نارس، بیماران مراقبت‌های ویژه و حتی مجروحان با کمبود برق زنده نمی‌مانند؛ اگر نیرو‌های اشغالگر بخواهند مجروحان را به هر نقطه از جهان که امن‌تر از نوار غزه است، منتقل کنند، ما مخالف آن نیستیم.

وی همچنین گفت: ما به یک خروجی و حمل‌ونقل ایمن با آمبولانس‌ها و دستگاه‌های «انکوباتور» نیاز داریم تا آن‌ها [نوزادان] را زنده نگه داریم؛ اگر این تضمین‌ها از سوی صلیب سرخ ارائه شود، ما این کار را انجام خواهیم داد. ۲ نوزاد به دلیل کمبود سوخت در بیمارستان جان خود را از دست دادند، زیرا برق «انکوباتور‌ها» که اجازه می‌دهد دمای گرم و جریان دائمی اکسیژن وجود داشته باشد، قطع شد و آن‌ها به دلیل دمای پایین و کمبود اکسیژن جان خود را از دست دادند و اکنون از روش‌های بدوی برای زنده نگه داشتن نوزادان نارس و بیمار استفاده می‌کنیم.

این هشدارها درحالی داده می‌شود که بر اساس اعلام مسوولان بیمارستان ساعات آینده برای جان ٣۶ نوزاد نارس به شدت خطرناک است، برای سومین روز متوالی در مجتمع پزشکی الشفاء غذا موجود نیست و نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی نیز وارد بیمارستان شده‌اند.

*بی‌جوابی مصری‌ها برای درخواست خروج نوزادان نارس از غزه

مدیرکل بیمارستان‌های غزه همچنین گفته ، ۵ روز است که با طرف مصری در ارتباط هستیم و از آنها خواسته‌ایم که برای ورود نوزادان نارس به مصر هماهنگ کنند، اما هیچ پاسخی از آنها دریافت نکردیم.

رابرت ماردینی، مدیرکل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، اظهار داشته که از دیدن تصاویر و گزارش‌های دریافتی از بیمارستان «الشفا» شوکه شده است.حملات به دیگر بیمارستان‌های غزه به‌ویژه مرکز مراقبت اطفال «النصر»، کارکنان پزشکی را مجبور کرد تا نوزادان را در «انکوباتور‌ها» رها کنند.

«خادر الزعون» خبرنگار خبرگزاری فلسطینی «وفا» در این‌باره توضیح داده است: می‌توانیم ببینیم که اسلحه‌های تانک‌ها را به سمت بیمارستان گرفته‌اند. نمی‌دانیم که سربازان داخل بیمارستان هستند یا خیر، اما تانک‌های آنها داخل مجتمع است. در سراسر حیاط تبادل آتش وجود داشت و برخی از پنجره‌های ساختمان این بیمارستان از جا درآمده بود.

بر اساس آخرین گزارش‌ها از داخل بیمارستان الشفاء، صدها کارمند و بیمار، همراه با هزاران نفری که از حملات هوایی و زمینی اسرائیل پناه گرفته‌اند، داخل این بیمارستان هستند.

*مرگ نوزدان اوج جنایت جنگی و وقاحت اسراییل است

محمد رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبنی بر مشکلات نوزادانی که در ان آی سی یو در بیمارستان های غزه بستری بودند و هم اکنون به دلیل نبود سوخت با مشکل جدی روبه رو هستند، اظهار کرد: به دلیل قطع اکسیژن چندین نفر از این نوزادان در ان آی سی یو دچار مشکل شدند و به فیض رفیع شهادت نائل آمدند.

وی در ادامه گفت: این نهایت جنایت جنگی و اوج وقاحت یک رژیم است که می‌تواند چنین جنایتی را مرتکب شود و همچنین باعث به سخره گرفتن همه کنوانسیون‌های بین‌المللی ،به خصوص کنوانسیون بین‌المللی ژنو در جلوی چشم جهانیان شده است و این مایه سرافکندگی و شرم جامعه جهانی و همه سازمان‌های بین‌المللی و حقوق بشری است.

وی در پایان افزود: اگر روزی شرایط حضور همکاران جامعه پزشکی ما در غزه برای خدمت رسانی مهیا بشود به دلیل تعداد بالای درخواست های اعزام، ما قطعاً برای اعزام این عزیزان مشکل خواهیم داشت چرا که به طور جد، همه ۳۵۰ هزار عضو جامعه پزشکی ما که عضو نظام پزشکی هستند این آمادگی را برای خدمت رسانی در غزه اعلام کرده اند.

*جهان نمی‌تواند سکوت کند

سازمان جهانی بهداشت چند روز پیش با اشاره به این جنایت در بیانیه‌ای اعلام کرد: جهان نمی‌تواند سکوت کند در حالی که بیمارستان‌هایی که باید به عنوان پناهگاه‌های امن تبدیل به مکان‌های مرگ، ویرانی و ناامیدی می‌شوند. اکنون به اقدام قاطع بین‌المللی برای اطمینان از آتش‌بس فوری بشردوستانه، جلوگیری از تلفات بیشتر و حفظ باقی مانده سیستم بهداشتی غزه نیاز است. اکنون دسترسی ایمن، دائمی و بدون مانع برای تامین سوخت، دارو و آب این خدمات حیاتی نیاز است و خشونت باید همین الان متوقف شود.

به گفته این سازمان‌، بیش از نیمی از بیمارستان‌ها در نوار غزه بسته شده‌اند و بیمارستان‌هایی که هنوز در حال فعالیت هستند «تحت فشار شدیداند» و «فقط می‌توانند خدمات بسیار محدودی را در موارد اضطراری، جراحی نجات بخش، و مراقبت‌های ویژه ارائه کنند».

پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *