پروژه‌های برندسازی محصولات ایرانی تقویت می‌شوند

پروژه‌های برندسازی محصولات ایرانی تقویت می‌شوند

به گزارش گروه قضائی خبرگزاری فارس به نقل از قوه قضائیه، سیامک اسلامی سرپرست مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، با اشاره به گزارش جدید شاخص جهانی نوآوری در سال ۲۰۲۳، وضعیت کلی ایران در عوامل مربوط به مالکیت فکری را مناسب ارزیابی کرد و به رتبه نخست ایران در ثبت مبدأ علائم تجاری برای چندمین سال متوالی در سطح جهان، اشاره کرد.

وی با تاکید بر بازطراحی سامانه مرکز مالکیت معنوی به منظور بهبود و هوشمندسازی فرآیند‌های ثبت مالکیت‌های فکری، عنوان کرد: اجرای برنامه‌های آموزشی و مشاوره فنی در زمینه اختراعات، علائم و برندها، طرح‌های صنعتی و نشانه‌های جغرافیایی یکی از اقدامات مستمر مرکز مالکیت معنوی است.

اسلامی با اشاره به عضویت ایران در معاهده مادرید، به پذیرش و بررسی روزانه ده‌ها پرونده بین المللی تحت سیستم مادرید در مرکز مالکیت معنوی پرداخت.

وی با توجه به عضویت ایران در معاهده نیس در خصوص طبقه بندی بین المللی کالا‌ها و خدمات، ترجمه فارسی حدود ۷۰ هزار اصطلاح مربوط به کالا و خدمت در قالب مجموعه MGS را از دیگر اقدامات مرکز مالکیت معنوی دانست.

سرپرست مرکز مالکیت معنوی همچنین از اجرای پروژه مادرید فلایر برای ارتقاء سیستم مادرید و گسترش آگاهی کسب و کار‌های تولیدی، خدماتی و بازرگانی و شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری از ظرفیت ثبت و حمایت بین‌المللی از حقوق علائم و برند‌ها و بهبود بازاریابی در راستای رونق تجارت و افزایش صادرات کشورمان، خبر داد.

باینینگ وانگ نیز در ادامه ضمن اشاره به اهمیت معاهده مادرید در ثبت بین المللی علائم تجاری، از برنامه‌های سازمان جهانی مالکیت معنوی برای استفاده کامل از ظرفیت موافقتنامه و پروتکل مادرید سخن گفت و بر آمادگی این سازمان در جهت ارتقاء برنامه‌های برندسازی در ایران تاکید کرد.

پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *