رویداد «مدارس آینده» 26 دی برگزار می‌ شود

رویداد «مدارس آینده» 26 دی برگزار می‌ شود

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، مجید عبداللهی معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در برنامه «روزنه» رادیو گفت‌وگو پیرامون موضوع همکاری دانشگاه‌ها برای کیفی سازی و صنعتی سازی مدارس جدید، اظهار کرد: در کشورمان در حال حاضر ۱۰۵ هزار مدرسه و ۵۴۰ هزار کلاس داریم که ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از دانش آموزان بهترین و بیشترین زمان زندگی خود را در این فضای آموزشی سپری می کنند.

وی افزود: توجه به ابعاد معماری و فنی و کیفیت بخشی به فضاها یکی از محورهای کلیدی بوده که از گذشته مد نظر مجموعه سازمان نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس کشور قرار داشته و دارد.

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در گذشته به دلیل پایین بودن سرانه فضای آموزشی در کشور ناچار به ساخت مدارس بیشتری بودیم تا این سرانه را ارتقا دهیم و امروز این سرانه به حدود ۵.۲ دهم متر مربع رسیده و دسترسی دانش آموزان به فضاهای آموزشی رشد کمی قابل توجهی پیدا کرده است.

عبداللهی تصریح کرد: علاوه بر افزایش کمی تعداد مدارس، لازم بود که به موضوع کیفیت بخشی و فراتر از آن به موضوع هویت بخشی به فضاهای آموزشی نیز ورود کنیم. در حوزه کیفیت بخشی مدارس مبنا را صرفاً روی دانش تخصصی و داخلی مجموعه سازمان نوسازی مدارس کشور قرار ندادیم و تلاش کردیم از ظرفیت دانشگاه‌ها و مجامع علمی و اخیراً شرکت های دانش بنیان برای حل مسائل پیش روی فضاهای آموزشی نیز استفاده کنیم.

وی افزود: یکی از مشکلات آموزش و پرورش در سال ۱۳۸۳ وجود مدارس فرسوده و ناایمن و فاقد استحکام بود که با استفاه از ظرفیت دانشکده های فنی موضوع مقاوم سازی و ایمنی سازی مدارس فرسوده در دستورکار قرار گرفت به طوری‌که تمامی مجامع دانشگاهی، یک دانشی را در ایران تحت عنوان «دانش مقاوم سازی فضاهای آموزشی» تعریف کردند و کشور ایران در این حوزه مرجعیت علمی پیدا کرد و جایزه بین المللی را هم از سازمان بین الملل دریافت نمود.

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اظهار کرد: در حال حاضر سازه هایی که در مدارس مورد استفاده قرار می گیرند با درجه ایمنی و کیفیت مناسب طراحی و اجرایی می شوند.

عبداللهی راه اندازی مراکز رشد واحدهای فناور را بستری برای تقویت ارتباط و تعامل صنعت و دانشگاه و برگزاری رویدادهای دانش بنیانی عنوان کرد و گفت: رویداد «مدارس آینده» که سال گذشته برگزار شد امسال هم در ۲۶ دی برگزار می شود.

پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *