به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس رامین بقایی فوق تخصص جراحی قلب بیمارستان شهید مدرس بای پس کرونر را جزو شایعترین و بیشترین اعمال جراحی قلب عنوان کرد و افزود: شیوع بیماری عروق کرونر در دنیا و در ایران بسیار بالا است.
وی با اشاره به تلاشهای متخصصان برای انجام این جراحی با صدمه کمتر و نتایج بهتر، گفت: جراحی کرونری کم تهاجمی (MID CAB) نوعی روش جراحی جدید است که امروزه در دنیا مورد استفاده و بررسی قرار گرفته است.
به گفته بقایی در بیمارستان شهید مدرس درمان یک بیمار 87 ساله با استفاده از این تکنیک جدید(جراحی کرونری کم تهاجمی) با موفقیت انجام پذیرفت.
این فوق تخصص جراحی قلب افزود: این خانم 87 ساله با درگیری دو رگ قلبی، سابقه استند و عوارضی نظیر نارسایی کلیه و دیابت برای درمان به این مرکز مراجعه کرد.
وی خاطرنشان کرد: در این تکنیک برخلاف عمل جراحی باز قلب، استخوان قفسه سینه بیمار باز نمیشود. بنابراین تمام عوارض مربوط به بازکردن استخوان سینه حذف میشود.
به گفته این فوق تخصص جراحی قلب در روش کم تهاجمی بین دندههای بیمار برش بسیار کوچکی(شاید حدود یک سوم برش استاندارد برای اعمال جراحی قلب) ایجاد شده و از طریق این برش وارد حفره قفسه سینه بیمار شده و تمام پروسیجرهایی(فرایندها) که در کرونر بای پس استاندارد انجام میشود صورت میگیرد.
بقایی گفت: با این تکنیک استخوان سینه سالم می ماند و عوارض احتمالی بعد از عمل از جمله خونریزی و درد بیمار بسیار کمتر خواهد بود.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: خوشبختانه جراحی کرونری کم تهاجمی برای این بیمار نیز با موفقیت انجام شد و پس از مراقبتهای لازم بیمار با حال عمومی خوب و رضایت بخش ترخیص شد. امیدواریم با ادامه این روش بتوانیم خدمات بهتری به بیماران ارایه دهیم.
پایان پیام/
تمام حقوق برای پایگاه خبری حبرچی محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
طراحی توسط ایپک