مطالبه فرزندان شهدای ترور از دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین

مطالبه فرزندان شهدای ترور از دادگاه  رسیدگی به اتهامات منافقین

گروه قضائی خبرگزاری فارس: اولین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، روز سه‌شنبه ۲۱ آذر در شعبه یازدهم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین‌ ناصری در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) به صورت علنی برگزار شد.

گروهک تروریستی منافقین از خرداد ۱۳۶۰ و پس از عزل بنی صدر به صورت رسمی عملیات مسلحانه و ترور را برای مقابله با انقلاب مردم ایران برگزیده بود، در طول این سال‌ها دست به جنایات زیادی در حق مردم ایران زده است.

کارنامه جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین، تاریخی سیاه و ضد بشری را شامل می‌شود که سند قتل عام بیش از ۱۷ هزار غیرنظامی ایرانی است.

برگزاری دادگاه بسیار دیر اما ضروری است

زهره سادات لاجوردی، دختر شهید لاجوردی در حاشیه برگزاری این دادگاه در گفتگو با خبرنگار فارس گفت: برگزاری این دادگاه گرچه بسیار دیر ولی بسیار ضروری بود.

وی ادامه داد: منافقین در این دهه‌هایی که گذشت، ۱۷ هزار نفر از مردم ایران راه به شهادت رساندند و این جنایات کمتر بیان شده است. با توجه به امپراطوری رسانه و تبلیغاتی که از سوی رسانه‌های دشمن ما انجام می شود؛ متأسفانه به دلیل اینکه کمتر این مسائل را بیان کردیم و پرده از جنایات فجیع منافقین برنداشتیم، این مسئله منجر شده که برای برخی از جوانان ما و نسل‌هایی که روزهای دهه ۶۰ را ندیده‌اند و با جنایات منافقین آشنا نیستند، گاهی این امر وارونه جلوه داده می‌شود و روایات‌های غلطی از آن دوران بیان می‌شود؛ به ویژه درخصوص شهید لاجوری.

لاجوردی، با بیان اینکه تخریب شخصیت حتی پس از شهادت ایشان به علت عمق کینه منافقین از این شهید بزرگوار است؛ گفت: باتوجه به اینکه شهید لاجوردی یک دهه از عمر خود را در زندان‌های رژیم ستم شاهی بودند و شکنجه‌های بسیار زیادی متحمل شدند. شکنجه‌هایی که ایشان در بازجویی اعلام می‌کنند و این موضوع در اسناد ساواک نیز ثبت شده که شهید لاجوردی می‌گوید: «من فردی سالم به زندان آمدم و امروز با کلکسیونی از درد و بیماری از زندان می‌روم.»

وی ادامه داد: شهید لاجوردی در زندان رژیم ستمشاهی بینایی یک چشم خود را از دست داد و مهره‌های ستون فقرات ایشان در اثر شکنجه آسیب جدی دیده بود و آثار شکنجه در کف پای ایشان قابل رویت بود. متأسفانه به دلیل اینکه این حقایق را بیان نکردیم؛ امروز ساواک خود را تطهیر و تمامی این جنایات را کتمان می‌کند. در حالی که هنوز هستند کسانی که این آثار را بر روی تن خود دارند.

دختر شهید لاجوردی گفت: پدرم در مدتی که در زندان رژیم شاهنشاهی بود با چهره های مختلفی از نزدیک آشنا شد، حتی اعضای مجاهدین خلق که در زندان رژیم ستم شاهی بودند، از همان دوران شهید لاجوردی پی به ماهیت کثیف منافقین برده بودند؛ چرا که ایدئولوژیک التقاطی که مخلوطی از مارکسیسم و اسلامی بود معرفی کرده بودن اما در خفا و پنهان و نمی‌گذاشتند برای همه مشخص شود.

وی افزود: شهید لاجوردی اولین نفری بود که در زندان‌های ستمشاهی به این مسئله پی برد و این مسئله را برای بسیاری از بزرگان و افرادی که جزئی از مبارزین بودند و این مسئله را نمی‌دانستند، آشکار کرد؛ لذا منافقین کینه عمیقی نسبت به شهید لاجوردی دارند.

لاجوردی خاطرنشان کرد: همچنین پس از پیروزی انقلاب اسلامی هم به دلایلی که منافقین جنگ‌های خیابانی را آغاز کردند و امنیت مردم را سلب کرده و بزرگان ما از جمله شهید بهشتی، شهید باهنر، ۷۲ تن و… را به شهادت رسانده بودند و همچنین مردم کوچه و بازار را ترور می‌کردند. به همین دلیل زمانی که شهید لاجوردی در سمت دادستانی انقلاب اسلامی قرار گرفت، با تدابیر بسیار دقیق «منافقین» را به دام انداختند دستگیر کردند. آن‌هایی که حامی و طرفدار منافقین بودند اما جوان‌های فریب خورده بودند را با روشنگری هایی که در زندان کردند، این افراد فریب خورده از این مسیر بازگشتند و توبه کردند.

وی افزود: حتی برخی از این افراد توبه کرده به جبهه رفتند و به شهادت رسیدند. اما با عده‌ای از سرکرده منافقین برخورد شد و به‌سزای اعمال خود رسیدند و متأسفانه به توصیه برخی از مسئولین وقت، بعضی از این منافقین که توبه آن‌ها تاکتیکی بود و مشخص بود که توبه‌ آن‌ها واقعی نیست، با توصیه ها آزاد شدند و در عراق با رژیم بعث همکاری کردند، جاسوسی کردند و بسیاری از عملیات‌های ما توسط این افراد که سابقه دستگیری داشتند و جزء منافقین بودند، لو می‌رفت‌. اکنون اسناد این موضوع پس از گذشت ۳۰ سال و به مرور منتشر می‌شود.

وی با اشاره به بصیرت شهید لاجوردی گفت: شهید لاجوردی با بصیرتی که داشتند، منافقین را دقیق می‌شناختند و سعی ایشان بر این بود که چهره واقعی منافقین برای همه به نمایش گذاشته شود. ما از این دادگاه توقع داریم که چهره واقعی منافقین را برای مردم تبیین کند، خانواده‌های شهدای ترور در این جلسه دادگاه حضور دارند، مردم بی‌گناهی که جلوی چشم خانواده‌شان به شهادت رسیدند. در این جلسه دادگاه خانمی حضور دارد که منافقین به خانه‌شان رفتند و همسرشان را به شهادت رساندند. به چه جرمی؟ به جرم طرفداری از جمهوری اسلامی.

لاجوردی بیان کرد: منافقین روی داعش را سفید کرده‌اند. آن‌ها جنایاتی مرتکب شدند که شاید امروز کسی باور نکند. به عنوان مثال در عملیاتی که منافقین آن را عملیات مهندسی نام‌گذاری کردند، سه پاسدار را به فجیع‌ترین شکل شکنجه کردند، زنده زنده بدن‌های این سه پاسدار را با اتو سوزاندن و پوست بدن این پاسداران را کندند و آن‌ها را زنده دفن کرده بودند. منافقین جنایات فجیعی را مرتکب شدند که انسان تحمل شنیدن آن را نیز ندارد‌. این موارد کمتر برای مردم و جوان ها بازگو شده است و این افراد امروز مدعی شده اند.

وی ادامه داد: نقش این دادگاه می‌تواند این باشند که جنایات منافقین را تبیین کند و با محکومیت درخواست استرداد پیگیری شود. زمانی‌که محکومیت منافقین در این دادگاه قطعی شود، جمهوری اسلامی ایران می‌تواند خواهان استرداد آن‌ها از دیگر کشورها شود و پلیس اینترپل اقدام کند. عرض کردم گرچه این اقدام دیرهنگام است اما بسیار ضروری است.

* مطالبه ما محکومیت کامل جریان مجاهدین

همچنین پسر شهید صیاد شیرازی در حاشیه برگزاری نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین از برگزارکنندگان این دادگاه و رئیس آن تشکر و قدردانی کرد و گفت: برگزاری این دادگاه یک اقدام خوب برای دفاع از حقوق خانواده‌های معزز شهدای ترور و محکومیت جریان مجاهدین خلق است که بلاخره پس از ۴۴ سال این دادگاه برگزار شد و ما بلاخره شاهد یک حرکت قوی هستیم و ان شالله که به نحوه احسنت پیش برود.

صیاد شیرازی بیان کرد: همانطور که در جریان دادگاه اعلام کردیم و باز هم در زمان مناسب در دادگاه اعلام خواهم کرد، مطالبه ما محکومیت کامل جریان مجاهدین خلق و دستگیری عوامل تروریستی که بودند و کماکان هستند به ویژه در پرونده‌هایی که مفتوح است از جمله پرونده پدرم شهید صیاد شیرازی است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: از دیگر مطالبات ما پرداخت خسارات مادی و معنوی به خانواده معزز شهدا و همچنین پرداخت خسارات به نظام جمهوری اسلامی است. این وظیفه‌ای است که باید به نحوه احسن انجام شود. همانطور که در گذشته نسبت به این پرونده امیدوار بودیم، امیدوار خواهیم ماند تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.

پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *