عبادت، اندیشه کردن در کار خدا است/کفر برای اثبات خودش دلیلی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاریان استاد حوزه علمیه در مراسمی که در حسینیه کاظمی‌ها برگزار شد گفت: طرح مهمی را امام موسی کاظم برای یک زندگی پاک، سالم، درست، الهی و اسلامی ارائه کردند که اگر مرد و زن به این طرح عمل کنند عمرشان ضایع نمی‌شود.

این کارشناس مذهبی اضافه کرد: پیامبر اکرم وقتی دادگاه‌های قیامت را بیان می‌کنند می‌فرمایند یک دادگاه که دادگاه مهمی است در رابطه با عمر بوده که از افراد پرسیده می‌شود عمر خودت را چگونه هزینه کردید؟

وی افزود: کسی که پرونده‌اش نشان دهد عمرش را به بازی گری و بیهودگی مصرف کرده راه نجات ندارد. وقتی سوره مبارکه عصر بر پیامبر نازل شد در اولین آیه آن آمده انسان در حال خسران است؛ عده‌ای از زمان آدم تا به امروز عمر خودشان را هزینه کردند بدون اینکه از این عمر بهره‌ای نیکو ببرند. در روایتی نقل شده این افراد عمرشان را در چراندن خودشان مصرف کردند. آنان به این فکر نمی‌کردند که به عقل و قلبشان غذا دهند غذای عقل، علم و غذای قلب، ایمان است.

انصاریان گفت: کسی نمی‌تواند با دلیل ثابت کند که بعد از مرگ زندگی وجود ندارد زیرا اگر به جریانات حیات انسان کمی تأمل شود و بگوید بعد از مرگ خبری نیست به این معنا است که انبیا و اهل بیت زیان کردند! آنان با قانون خداوند زندگی کردند و در برابر مشکلات و مصائب صبر پیشه کردند. چگونه می‌شود فرعونیان آزادانه هر کاری می‌خواهند انجام دهند و خداوند بعد از مرگ کاری به کار آنان نداشته باشد.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: اگر کسی بگوید بعد از مرگ خبری نیست آن شخص ظالم بوده و اینگونه می‌گوید که فعل پروردگار عبس و بیهوده است. مگر می‌شود خداوند مخلوقات را عبس خلق کند؟ یکی از آیات قرآن این است که به پیامبر می‌گوید هر کسی آمد با شما بحث کند بگذارید بگوید و زمانی که سخنشان تمام شد بگویید دلیل بیاورند.

انصاریان اضافه کرد: هیچ کافری تا به امروز نتوانسته دلیل قانع کننده‌ای علیه حق بیاورد و آن را محکوم کند چرا که حق پیچیده به دلیل، علم، عقل، استدلال و حکمت است. کفر برای اثبات خودش هیچ دلیلی ندارد.

وی عنوان کرد: عبادت، اندیشه کردن در کار خدا است. اندیشه انسان را به نماز و روزه درست می‌رساند. روایت است انسان شایسته است که عمر خود را چهار قسمت کند که شامل کسب مال حلال، عبادت پروردگار، دیدار با خوبان و دیگر تفریح حلال است.

مقاله اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *