سید مرتضی السندی عضو ارشد جریان «وفای اسلامی» بحرین در گفتوگو با خبرنگار مهر درباره عملیات طوفان الاقصی ضمن اعلام اینکه عملیات طوفان الاقصی چهره استکبار را هویدا ساخت و پرده از واقعیت تمامی شعارهایی که در دفاع از حقوق بشر سرداده میشوند برداشت، گفت: امروز در واقع غزه حقیقت جامعه بینالملل را آشکار ساخت و ماهیت تمامی شعارهایی را که جامعه بینالمللی سرمیداد در برابر محاصره خفقانآور برادرانمان در غزه هویدا نمود. به باور من اقدامات برادران مبارزمان در جنبش انصارالله یمن گامی عالی است؛ زیرا به صورت مستقیم به رژیم صهیونیستی فشار آورده اند و روند ارسال تمامی کالاهایی را که (از طریق دریای سرخ) به سوی این رژیم غاصب روانه میشدند، متوقف کرده اند.
به اقداماتی شجاعانه از سوی کشورهای عربی و تمامی کشورهای اسلامی برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی نیاز داریم
وی ادامه داد: ما همانگونه که امام خامنهای (حفظه الله) کشورهای دیگر را به توقف ارسال نفت به رژیم صهیونیستی دعوت کردند، به اقدامات و ابتکاراتی شجاعانه نیاز داریم. امروزه متأسفانه بسیاری از کشورهای عربی به این رژیم غاصب، غذا و نفت ارائه میدهند. ما در واقع ما به اقداماتی شجاعانه از سوی کشورهای عربی و تمامی کشورهای اسلامی برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی نیاز داریم تا محاصره را با محاصره پاسخ بدهیم. باید اگر برادرانمان در غزه از بهرهمندی از برق، آب و غذا محروم شدهاند، روند ارسال غذا، گاز و نفت به روی رژیم غاصب صهیونیستی متوقف شود، اما متأسفانه دولتهای عربی دولتهایی ضعیف هستند و این موضوع اوضاع را به سمت و سوی آن میبرد که گروههای مقاومت و ملتهای آزاده زمام امور را به دست بگیرند.
السندی گفت: امروزه ما شاهد آن هستیم که مردم آزاده مصر به سوی دیوار حایل میروند و تلاش میکنند که برخی کمکها را به برادرانمان در غزه برسانند، اما این موضوع کافی نیست و به اقداماتی بزرگتر و شجاعانهتر نیاز است. محاصره تحمیلی به غزه باید از طریق تونلها از سوی مصر یا از طریق اعمال فشار علیه رژیم صهیونیستی شکسته شود. دستنگهداشتن و به نظارهنشستن کشتار مردم غزه از گرسنگی، تشنگی، بیماری یا در نتیجه موشکهایی که بر سر آنان ریخته میشود، موضعی شرمآور و ضعیف است.
وی درباره اهمیت برگزاری کنفرانس بین المللی طوفان الاقصی و بیداری وجدان بشری که اخیراً برگزار شد، جهت نمایش اتحاد مسلمانان در محکومنمودن رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: این کنفرانس بسیار مهم بود؛ زیرا این تلاشها توانها را گردآوری میکند و اندیشهها را در چگونگی ایستادگی در کنار مساله فلسطین و حمایت از آن به ویژه پس از عملیات طوفانالاقصی متحد میسازد. در حقیقت دوره پیش از عملیات طوفانالاقصی و پس از آن تفاوت دارد، چرا که طوفان الاقصی نقطه عطف بسیار مهمی در تاریخ جنبش مقاومت و یکپارچگی آن در منطقه است. در تمامی نبردهای پیشین گروههای مقاومت چون جنبش جهاد اسلامی، جنبش حماس، حزبالله و یا انصارالله یمن از دیگر گروهها منزوی میشدند و مورد هجوم قرار میگرفتند، اما در این نبرد گروههای مقاومت در این محور متحد شدند و یک جبهه را تشکیل دادیم. بنابراین این نبرد باید بنیاد قرار داده شود و آثاری را در دوره پس از طوفان الاقصی بر جای بگذارد.
السندی افزود: غزه یا هیچکدام از مواضع مقاومت نباید در انزوا قرار بگیرد و به تنهایی مورد هجوم واقع شود. ما از طریق این کنفرانس و کنفرانسهایی از این دست این فرهنگ را نهادینه میکنیم که مساله ما یک مساله و نبرد ما یک نبرد است.
وی در خصوص اقامه دعوی علیه رژیم صهیونیستی در دادگاه کیفری بینالمللی از سوی آفریقای جنوبی گفت: نبرد طوفان الاقصی چهره استکبار را آشکار ساخت و پرده از واقعیت تمامی شعارهایی که در دفاع از حقوق بشر، کودکان و زنان و به ویژه شعارهایی که آمریکا و کشورهایی غربی در این رابطه سر میدهند برداشت. همچنین اقامه دعوی از سوی آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی دادگاه کیفری بینالمللی را در بوته آزمونی بسیار بزرگ قرار میدهد، زیرا رخدادهای غزه جنایتهایی بزرگ و آشکار علیه انسانیت و بشریت هستند. بنابراین اگر این دادگاه در محکومیت رژیم غاصب صهیونیستی به صدور حکم اقدام نکند، اعتماد امت اسلام و ملتها به چنین نهادهایی از بین خواهد رفت و در پی آن این سازمانها در تحقق هدفهای خود شکست خواهند خورد. امروز شاهدیم که رژیم صهیونیستی از این اقامه دادرسی آزرده شده است. ما امیدواریم که دادگاه کیفری بینالمللی حکمی الزامآور را علیه این رژیم صادر کند و به آن فشار بیاورد.
تمام حقوق برای پایگاه خبری حبرچی محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
طراحی توسط ایپک