گزارشی جامع از عملکرد تسهیلاتی بانک تجارت در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مدیریت روابط‌عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی بانک تجارت، مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی این بانک به بخش‌های مختلف اقتصادی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به بیش از پنج میلیون ۷۷ هزار میلیارد ریال بالغ شده که نشان از حمایت‌های گسترده بانک تجارت از بخش‌های مختلف اقتصادی دارد.

بانک تجارت با عملکردی حرفه‌ای در صنعت بانکداری کشور، حمایت از صنایع و معادن کشور را در دستور کار خود قرار داده و با هدف پشتیبانی از تولید و اشتغال‌زایی تا پایان اسفندماه سال ۱۴۰۲ مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی خود به بخش صنعت و معدن را به بیش از یک میلیون ۱۸۹ هزار میلیارد ریال بالغ کرده است.

این بانک در سال «مهار تورم و رشد تولید» همچنین حمایت گسترده‌ای را از فعالان عرصه صادرات داشته و بر این اساس مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی بانک تجارت به بخش صادرات تا مقطع پایان سال گذشته به بیش از یازده هزار و ۵۳۴ میلیارد ریال رسیده است.

یکی دیگر از بخش‌های هدف بانک تجارت در ایفای نقش سازنده در اقتصاد کشور «خدمات و بازرگانی» است؛ به‌نحوی که مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی بانک تجارت تا پایان اسفندماه سال جاری به بخش خدمات یک‌میلیون ۶۹۹ هزار میلیارد ریال بوده و این شاخص در حوزه بازرگانی به بیش از یک میلیون ۱۷۳ هزار میلیارد ریال بالغ شده است.

بانک تجارت در سال ۱۴۰۲ هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر جهش تولید و مسکن، مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی خود تا پایان اسفندماه به صنعت ساختمان و مسکن را به بیش از شش هزار هشتصد و هشت میلیارد ریال رسانده و علاوه بر این با هدف حمایت از کشاورزان کشور، این شاخص را در بخش کشاورزی به بیش از سه هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال رسانده است.

حمایت از جوانان ایرانی

پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری با هدف حمایت از معیشت و اقتصاد جوانان ایرانی از دیگر اقدامات بانک تجارت در سال ۱۴۰۲ به شمار می‌رود. بانک تجارت با پرداخت ۳۱۲۲ فقره تسهیلات ازدواج به متقاضیان در اسفندماه سال ۱۴۰۲ مجموع تسهیلات ازدواج پرداختی به جوانان ایرانی در این سال را به ۹۵ هزار و ۱۸۱ فقره رساند تا گام بزرگی در حمایت از سنت مقدس ازدواج برداشته باشد. این بانک همچنین با هدف اجرای قانون حمایت از فرزندآوری با پرداخت ۹۴۲۰ فقره تسهیلات فرزندآوری در اسفندماه، تعداد تسهیلات پرداختی در این سرفصل در سال ۱۴۰۲ را به ۸۹ هزار و ۵۳۴ فقره افزایش داد.

افزایش ۵۰ درصدی سرمایه بانک تجارت از محل سود انباشته بدون نیاز به آورده نقدی از سوی سهامداران به میزان ۱۱۱.۹۶۳ میلیارد ریال و دستیابی به عدد ۳۳۵.۸۸۹ میلیارد ریال، رونمایی از محصولات «تامین‌نو»، «کالانو»، «صنفنو» و «کسبنو» بر مبنای تأمین مالی زنجیره‌ای مبتنی بر اعتبار و در راستای کنترل گردش نقدینگی و تورم، کسب تندیس زرین جایزه مدیریت مالی ایران در چهاردهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران، رشد ۴۳۷ درصدی سود عملیاتی، تثبیت جایگاه نخست خدمات ارزی و اعتباری و وصول نقدی ۱۵۰ هزار میلیارد از مطالبات غیرجاری بانک تجارت در شش ماهه اول بخشی دیگر از دستاوردهای بانک تجارت در سال ۱۴۰۲ به شمار می‌رود.

مقاله اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *