به گزارش خبرگزاری مهر، غروی مدیر نوآوری و پیشرفت دانش بنیان صندوق کارآفرینی امید در همایش توسعه روستایی در اقتصاد ملی گفت: صندوق کار آفرین امید از سال ۹۶ به عنوان عامل اجرایی قانون توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، نقش آفرینی میکند و به همین منظور طرحهایی برای توسعه کسب و کار در روستا در دستور خود قرار داده است.
غروی افزود: از جمله این طرحها میتوان به طرح هر روستا یک محصول، روستای بدون بیکار و طرح جدید روستای نوفن اشاره کرد.
وی هدف از اجرای طرح روستای نوفن را انتقال فن آوری به کسب و کارها در روستا عنوان کرد و گفت: طرح روستای "نوفن" به منظور انتقال فناوری و تکنولوژی به کسب و کارهای روستایی در سطح کشور اجرایی شده است، و ایده پردازان این طرح امیدوارند با اجرای آن، اشتغال پایدار و پیشگیری از روند فزاینده مهاجرت در روستاها تحقق شود.
مدیر نوآوری و پیشرفت دانش بنیان صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اینکه: در کشور برای سال ۱۴۰۲ رشد اقتصادی ۸ درصدی پیش بینی شده است گفت: از این ۸ درصد، ۴ درصد رشد اقتصادی مربوط به افزایش بهره وری در کسب و کارها است که بخش مهمی از افزایش تولید مربوط به کسب و کارهای روستایی است.
غروی در ادامه تصریح کرد: اکنون آسیبها و مشکلاتی که در کسب و کارهای روستایی وجود دارد، بهره گیری از فن آوریهای قدیمی است که باعث میشود هزینه تمام شده تولید کسب و کار را بسیار بالا ببرد، از این رو انتقال فن آوری نوین به این کسب و کارها اهمیت زیادی دارد.
وی تاکید کرد: در این همایش ضمن مرور تجربیات کشورهای مختلف، در بحث توسعه روستایی و انتقال فناوری از مدل بومی خودمان در این موضوع نیز رونمایی کرده ایم.
وی در پایان به چالشهای اشتغال روستایی اشاره کرد و گفت: عدم بهره گیری از ظرفیت منطقه در کسب وکار، عدم استفاده از فناوری نوین، عدم توجه به زنجیره تکمیل کننده کسب و کار و زنجیره تولید و هزینه بالا نیروی انسانی کارآمد، از جمله مشکلات اشتغال روستایی است.
تمام حقوق برای پایگاه خبری حبرچی محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
طراحی توسط ایپک