عاملیت بانک کشاورزی برای پرداخت تسهیلات ارزی آزمایشگاه آب و خاک

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک کشاورزی روز یکشنبه ۱۷ دی ماه در این جلسه با اشاره به سابقه ۹۰ ساله این بانک و مأموریت‌های ویژه آن در تأمین امنیت غذایی کشور، دانشگاه تهران را یکی از مهمترین پایگاه‌های علمی و فرهنگی کشور عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به ارتباط موضوعی فعالیت بانک و دانشگاه در حوزه خدمات آزمایشگاهی گمرک و آنالیز آب و خاک، با نگرش مثبت تلاش می‌کنیم شرایط مناسب برای ارائه خدمات به دانشگاه ضمن رعایت چارچوب‌ها و دستورالعمل‌های نظارتی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم شود.

مدیرعامل بانک کشاورزی ظرفیت‌های دانشگاه تهران را بستری مناسب برای همکاری هرچه بیشتر با این بانک دانست که می‌تواند زمینه ساز تنوع بخشی به ارتباطات مالی بانک کشاورزی و دانشگاه در حوزه‌های ریالی و ارزی شود.

وی با اشاره به سیاست‌های کلی توسعه دریا محور ابلاغی مقام معظم رهبری، گفت: بخشی از این سیاست‌ها معطوف به بخش کشاورزی است که می‌توان آن را به عنوان فرصتی ویژه برای همکاری بین بانک کشاورزی و دانشگاه تهران قلمداد کرد.

در ادامه این نشست، سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران نیز با اشاره به دیدگاه‌های مشترک دو مجموعه در خصوص ایفای مسئولیت‌های اجتماعی، خواستار تقویت و تعمیق هرچه بیشتر همکاری‌های مالی بانک کشاورزی با دانشگاه تهران شد.

وی تمهیدات بانک کشاورزی و صدور موافقت اصولی این بانک در مرداد ماه امسال برای پروژه تجهیز آزمایشگاه جامع مرکزی دانشگاه تهران را دارای آثار مثبت قابل توجه برای کشور دانست که از آن جمله می‌توان به جلوگیری از خروج ارز و نیز ارائه خدمات ویژه به سازمان‌هایی مانند گمرک و استاندارد، اشاره کرد.

رئیس دانشگاه تهران، رویکرد علمی و تخصصی بانک کشاورزی و همسویی آن با برنامه‌های کلان دولت را قابل تقدیر و عاملی برای سرعت بخشیدن به مسیر پیشبرد اهداف عالی نظام به ویژه در مجموعه‌های دانشگاهی به عنوان موتور محرک اقتصاد دانست.

بر اساس این گزارش، خدمات آزمایشگاه جامع مرکزی دانشگاه تهران شامل خدمات آزمایشگاهی تخصصی گمرک، آنالیز خاک و آنالیز آب است که عموماً در کشور آزمایشگاه‌های معتبر برای انجام آن وجود ندارد و در مراکز خارج از کشور انجام می‌شود.

راه اندازی این آزمایشگاه با همکاری بانک کشاورزی بستری مناسب برای توسعه علمی و بهبود دستاوردهای کیفی در حوزه صادرات و واردات کالا ایجاد خواهد کرد.

مقاله اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *