دولت‌های سلطه‌گر تنها رقیب در برابر خود را تمدن اسلامی می‌دانند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام علی عباسی، رئیس جامعة المصطفی العالمیه در دیدار دختران دانشجوی ایتالیایی که برای شرکت در دوره آموزش‌های کوتاه مدت و فرصت‌های مطالعاتی المصطفی در قم حضور دارند، با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و عرض تسلیت به مناسبت حادثه تلخ تروریستی گلزار شهدای کرمان، اظهار کرد: دنیای ما در چند ماه گذشته شاهد جنایاتی بی‌سابقه توسط رژیم صهیونیستی است که در برابر چشمان جهان و سکوت مجامع بین‌المللی، ده‌ها هزار انسان بی‌گناه، قربانی خشونتی وحشیانه شده‌اند.

وی با گرامیداشت یاد شهدای جبهه مقاومت از جمله شهید حاج قاسم سلیمانی و هم‌رزمان ایشان، نصرت مسلمانان و نجات مردم مظلوم فلسطین و منطقه را از شرّ جنایتکاران صهیونیست از خداوند متعال مسئلت کرد.

حجت‌الاسلام عباسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحصیل ده‌ها هزار دانش‌پژوه از ۱۳۰ ملیت در جامعة المصطفی، افزود: نزدیک به دویست رشته، گرایش و مقطع در سه حوزه علوم اسلامی، علوم انسانی و زبان و فرهنگ در جامعة المصطفی ارائه و مدارک این مرکز علمی از سوی وزارت علوم صادر می‌شود.

وی عضویت در اتحادیه‌های معتبر دانشگاهی جهان را یکی از ویژگی‌های المصطفی برشمرد و ادامه داد: المصطفی بر اساس راهبرد انقلاب اسلامی، آغوش خود را به روی همه مذاهب اسلامی و ادیان الهی گشوده است. جامعة المصطفی در واحدهای داخل و خارج از کشور خود میزبان فراگیران از مذاهب مختلف اسلامی است که بر اساس آموزه‌های مذهبی خود و با نگاه تقریبی، در کنار یکدیگر به تحصیل مشغول هستند.

رئیس المصطفی دفاع از همه مسلمانان و تلاش برای عزت امت اسلامی را از راهبردهای اساسی انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: امروز شاهدیم گروه‌هایی که حامی اندیشه انقلاب اسلامی در منطقه به شمار می‌آیند، اصلی‌ترین و شاید تنها جریانی هستند که از ملت مظلوم فلسطین حمایت می‌کنند؛ در حالی که مردم فلسطین، از برادران و خواهران اهل سنت ما به شمار می‌آیند. در مقابل، کسانی که با نگاه افراطی، سایر مذاهب را بیرون از دایره اسلام می‌خواندند، در برابر این جنایات سکوت اختیار کرده‌اند.

وی افزود: این حقیقت نشان می‌دهد گروه‌های تکفیری و تندرو، تنها برای ایجاد تفرقه میان مسلمانان پدید آمده‌اند و هرگز دلسوز واقعی هیچ طایفه‌ای از امت اسلامی نخواهند بود.

عباسی با اشاره به تحولات گسترده جهانی در عصر حاضر، تصریح کرد: در چند قرن گذشته تمدن مادی بر زندگی بشر تسلط یافت و به تدریج خود را به عنوان یک فرهنگ و جریان مسلط به جهان تحمیل نمود. البته در این دوره پیشرفت‌هایی در حوزه علم و فناوری رقم خورد، اما در کنار آن، حوادثی برای بشر رخ داده است که باید مورد توجه ما قرار گیرد.

وی تمدن جدید را مبتنی بر نگاه مادی به جهان خواند و اذعان کرد: این نگاه سودمحور، لذت‌جو و فردگرا، به ناهنجاری‌ها و مشکلات و درگیری‌های گسترده‌ای در جهان انجامیده است. هنوز هم در بسیاری از کشورهای آفریقایی، آثار تلخ استعمار بر جای مانده است و مردم با وجود برخورداری از بهترین منابع و نعمت‌های خدادادی، در فقر و گرسنگی مطلق به سر می‌برند و منابع آنان همچنان توسط استعمار غربی غارت می‌شود.

رئیس المصطفی با اشاره به گوشه‌هایی از جنایات قدرت‌های استعمارگر، به زمینه‌ها و انگیزه‌های تشکیل رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا در دوران استعمار جدید پرداخت و ابراز کرد: دولت‌های سلطه‌گر که برای اجرای برنامه‌های استعماری خود در منطقه ما طراحی چند صد ساله دارند، تنها رقیب در برابر خود را تمدن اسلامی می‌دانند و برای کنترل این رقیب تمدنی، دست به تشکیل رژیم صهیونیستی در منطقه به عنوان پایگاه حفظ استعمار زده‌اند.

وی حاکمان سلطه‌جو در برخی کشورهای غربی را منشأ اصلی همه درگیری‌ها دانست و یادآور شد: دنیا امروز در مسیر گذار از یک تمدن منفعت‌طلب و سلطه‌گر به سمت یک تمدن آزادی‌بخش و عدالت‌محور قرار دارد و باید از خداوند طلب نمائیم تا ما را در مسیر حق ثابت قدم بدارد.

حجت‌الاسلام عباسی جبهه حق را پیروز نهایی این نبرد تمدنی دانست و اضافه کرد: البته این رویارویی آزمایشی الهی برای همه ما به شمار می‌آید و باید تلاش کنیم در مسیر الهی، تا آخرین لحظه ایستادگی نمائیم. همه ما در این مسیر وظیفه‌ای برعهده داریم و شما دانشجویان عزیز در غرب نیز باید با فعالیت فرهنگی و علمی خود، معرف و پرچمدار تمدن اسلامی در جهان باشید.

رئیس جامعة المصطفی یکی از آسیب‌های مهم تمدن غربی را متوجه کانون خانواده دانست و تصریح کرد: از عجایب روزگار این است کسانی که در مسئله حقوق زن و فروپاشی نهاد خانواده باید شرمنده و پاسخگوی جهان باشند، در جایگاه طلبکار قرار گرفته‌اند. شما خواهران محترم در این مسئله، تکلیفی الهی دارید و با یاری خدا باید به این رسالت عمل نموده، با حضور فعال و اثرگذار همراه با اخلاق و عفت در جامعه، الگوهای عملی و راستین زن مسلمان برای همه عالم باشید.

مقاله اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *