«مهرواره بانور» فرصتی برای شناسایی بانوان نخبه و کنشگر فرهنگی است

حجت الاسلام قاسم جعفرزاده مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن تشکر از فعالیت بخش‌های مختلف بنیاد هدایت خاطرنشان کرد: یکی از اقداماتی که این مرکز طراحی کرده است مهرواره بانور است که در سطوح و ابعاد مختلف اجرا شده است.

وی ادامه داد: نتیجه مثبت و سازنده مهرواره بانور این است که بانوان نخبه و کنشگر فرهنگی را در بخش‌های مختلف جمعیتی و مخاطبی خودش شناسایی می‌کند و یک شبکه غنی ۴۰ هزار نفری را تشکیل داده است. مهرواره بانور ۱ این شبکه را شناخت اما نقص آن این بود که برای این شبکه سازی تلاش چندانی نداشت تا بانوان بیشتری را جذب این شبکه کند که امید است در بانور ۲ بتوان این مهم را محقق ساخت.

حجت‌الاسلام جعفرزاده اضافه کرد: در بانور ۲ باید تلاش شود تا انگیزه‌هایی با طراحی عالمانه ایجاد شود تا بتوان خلأهای به وجود آمده را جبران کرد و مخاطبین جدید جذب شوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل به نقش آفرینی بانوان در سطح جامعه اشاره و عنوان کرد: بانوان جامعه برای حل مساله باید گام بردارند و بتوانند در مرحله اول به حل مساله بانوان کشور و در گام دوم حل مسائل انقلاب اسلامی در حد ملی و محله‌ای و حتی بین‌المللی بپردازند و کنشگری کنند که یک اقدام ماندگار و مورد مطالبه رهبر معظم انقلاب است و همچنین مورد تأیید خود دین عقلانیت توحیدی است.

وی در ادامه افزود: کوچک‌ترین تأثیر و نتیجه مهرواره بانور در این است که وقتی بانویی به میدان می‌آید همه اعضای خانواده نیز همگام با او به فعالیت می‌پردازند که این خود بسیار پسندیده است، که جای دارد از تمام کسانی که احساس تکلیف می‌کنند دعوت به عمل آید تا در این طرح شرکت کنند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده در پایان ضمن تشکر از تمامی دست اندرکاران این طرح اضافه کرد: این مهرواره به مخاطب خود جرأت فعالیت و کنشگری را داده تا بتواند با ورود به مشکلات و مسائل گوناگون آن‌ها را حل و فصل کند که این امر در جای خود بسیار مقبول بوده است.

مهرواره بانور پویشی ملی است برای قیام بانوان مسجدی در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی که نیاز به کنشگری این قشر وجود دارد. سال گذشته نخستین مهرواره بانور با رویکرد گره‌گشایی بانوان در حوزه زنان و خانواده برگزار شد. مجموعاً در سراسر کشور بیش از ۳۳ هزار نفر شرکت کردند.

دومین مهرواره بانور از ۲۸ آبان ماه همزمان با ولادت حضرت زینب (س) آغاز شده و تا ۱۳ دی‌ماه سال جاری و مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) ادامه خواهد داشت؛ این دوره با رویکرد جهاد تبیین در حال برگزاری است. ضمن تولید محتوا برای کنشگران بانو، از آن‌ها خواسته شده تا که در قالب‌ها و بسترهای مختلف به این فریضه قطعی بپردازند.

گفتنی است تاکنون ۵۹ بانوی اردبیلی در دومین مهرواره بانور ثبت نام کرده اند؛ علاقه مندان و بانوان فعال برای شرکت در این مهرواره می‌توانند کلمه «بانور» را به سامانه ۵۰۰۰۹۶۵۰۰ ارسال کنند.

مقاله اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *